ALİ FAİK AYDIN’DAN ÇİFTLİKKÖY BELEDİYE BAŞKANLIĞI’NA “HAZIRIM” MESAJI

HomeGündemSiyaset

ALİ FAİK AYDIN’DAN ÇİFTLİKKÖY BELEDİYE BAŞKANLIĞI’NA “HAZIRIM” MESAJI

Yalovalı iş adamı Ali Faik Aydın, AK Parti Genel Merkezi’nin seçim takvimi açıklandığında kesin bir adayı işaret etmemesi durumunda Çiftlikköy Belediye Başkanlığı adaylığı için hazır olduğunu söyledi. Aydın, ilçede yapılan anketlerin de kendisini işaret etmesinden çok büyük bir mutluluk duyduğunu dile getirdi.

YALOVA AÇIKLARINDA BİN 700 YILLIK TARİHİ ESERLER GÜN YÜZÜNE ÇIKARILDI
ÇİFTLİKKÖY’DE KARADENİZ ETKİNLİKLERİ FESTİVALİ YAPILDI
REKTÖR BAHÇEKAPILI, DİYANET İŞLERİ BAŞKANI ERBAŞ’I ZİYARET ETTİ

Yalova’da siyasetten sosyal hayata ve STK yöneticiliğine kadar birçok alanda başarılı çalışmalar yapan iş adamı Ali Faik Aydın düzenlediği basın toplantısı ile merak edilen konularda basın mensupları aracılığı ile kamuoyuna açıklamalarda bulundu. Çiftlikköy Belediye Başkanlığı adaylığı yarışında Muğlim Bağatar ve Yusuf Ziya Öztabak’la birlikte adı geçen Aydın bu konuda net bir açıklama yapmasa da, “Göreve hazırım” mesajını da vermeyi ihmal etmedi. Kudu Kafe’de gerçekleşen açıklamada Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar’a ilçeye yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür eden Aydın, belediye çalışmalarının değerlendirilmesine yönelik soruları da yanıtsız bırakmayı tercih etti.

Çiftlikköy ilçesinde AK Parti yönetiminde görev almış eski ve yeni bazı isimler ile ilçenin önde gelen isimlerinden oluşan bir heyet tarafından kendisinin Çiftlikköy Belediye Başkan adaylığının istendiğini dile getiren Yalovalı iş adamı Ali Faik Aydın, “Elbette şu an için Çiftlikköy Belediye Başkan aday adayı olduğumu söylemek için erken. Bunun için öncelikle seçim takviminin netleşmesi lazım. Ardından genel merkezimizin net olarak mevcut Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar ya da başka bir isimle yola devam edeceklerini belirtmemesi lazım. Zira böyle bir isim belirtilmesi durumunda bizim aday adayı olduğumuzu söylememizin de bir anlamı kalmaz. Bunların dışında biz oluşturduğumuz liyakatli bir ekiple bu göreve aday olur ve bu yola baş koyarız. Aday olmam durumunda ise halen danışmanlık ve yöneticilik yaptığım şirketlerdeki görevlerimden de istifa eder ve seçime öyle girerim” dedi.
“Anketlerde adım önde çıkıyor”

Yerel seçimde Çiftlikköy Belediye Başkanı adayının belirlenmesi kapsamındaki yapılan çalışmalardan birisinin de anketler olduğunu hatırlatan Aydın, bu anketlerde kendi adının öne çıktığını da vurguluyor. Bunun kendisini çok mutlu ettiğini ifade eden Aydın, “Elbette ilçede kimin aday gösterilmesinin belirlenmesine yönelik anketler yapılıyor. Ben bu anketlerin de bazılarının sonuçları hakkında bilgi sahibiyim. Anketlerde Ali Faik Aydın adı ön plana çıkıyor. Bu da elbette beni mutlu ediyor” diye konuştu.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0