BAŞKAN SİLPAGAR, AK PARTİ İLÇE BAŞKANI KAYA İLE BİRLİKTE ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

HomeGündem

BAŞKAN SİLPAGAR, AK PARTİ İLÇE BAŞKANI KAYA İLE BİRLİKTE ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, AK Parti Çiftlikköy İlçe Başkanı Serdar Kaya ile birlikte yapımı devam eden 100. Yıl Yürüyüş Yolu, İhlas Bölgesi’ndeki Sosyal Tesisler Projesi ve Kazımiye Dere Islahı 2. Etap çalışmalarını yerinde inceledi.

KORE’DEN ÜNİVERSİTEMİZE ZİYARET
BAŞKAN TUTUK ‘RAMAZAN BAYRAMINA ULAŞMANIN MUTLULUĞU İÇERİSİNDEYİZ’
DEPREM BÖLGESİNDE YARARLILIK SAĞLAYAN PERSONELLERE TEŞEKKÜR

Başkan Kaya’ya çalışmalarla ilgili bilgiler veren Başkan Silpagar, “Kazımiye Deremizde ilk etap olan eski hastane ile sahil arasındaki 800 metrelik kesimde DSİ ile birlikte yürüttüğümüz dere yatağı zemin temizliği çalışmalarımızı tamamladık. İkinci etap olan, derenin İzmit Yolu- Kiptaş Konutları arasındaki yaklaşık 1000 metrelik kesiminde de dere temizliği çalışmaları hızla ilerliyor” dedi.

Kazımiye Deresi Yan Yürüyüş Yolu olarak planlanan 100. Yıl Yürüyüş Yolu çalışmaları hakkında da bilgiler veren Başkan Silpagar, içinde sosyal tesislerin, yürüyüş ve bisiklet yollarının ve peyzaj alanlarının da olacağı projede şu an aydınlatma direklerinin ankraj işlemlerinin tamamlandığını kaydetti. Başkan Silpagar ve Başkan Kaya, ardından İhlas Evleri bölgesindeki Mesire Alanı, Kır Düğün Salonu ve Kahramanlar Oyun Parkı’nın yapılacağı 16 dönümlük arazideki tesviye çalışmalarını yerinde inceledi.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0