ÇINARCIK BELEDİYESİ DEPREM BİLGİLENDİRME EĞİTİMİ VERDİ

HomeEğitim

ÇINARCIK BELEDİYESİ DEPREM BİLGİLENDİRME EĞİTİMİ VERDİ

Çınarcık Belediyesi, hizmet içi eğitim kapsamında belediye personeline yönelik “Deprem Bilgilendirme Eğitimi” düzenledi.

SENE BAŞI HAZIRLIK TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
AKMEŞE’DEN OKUL ZİYARETLERİ
ÖĞRETİM ÜYELERİMİZİN PROJESİNE TÜBİTAK 1001 DESTEĞİ

Çınarcık Belediyesi hizmet içi eğitim programlarına bir yenisini daha ekledi. Çınarcık Belediyesi Meclis Salonunda, belediye personeline Jeoloji Yüksek Mühendisi Ozan Burak Cangir tarafından “Deprem Bilgilendirme Eğitimi” verildi. Çınarcık Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından iki gün boyunca gruplar halinde periyodik olarak yapılan “Deprem Bilgilendirme Eğitimi” personelin ilgisi büyük oldu.

Eğitimde deprem öncesi, deprem sırasında ve deprem sonrasında yapılması ve yapılmaması gerekenler hakkında video ve slayt gösterimi eşliğinde katılımcılara bilgi verildi. Sunumda, Türkiye’nin deprem ülkesi olduğu ve her an afete hazırlıklı olunması gerektiği bir kez daha hatırlatıldı. Eğitim sonunda, personelin sorduğu soruları, Jeoloji Yüksek Mühendisi Ozan Burak Cangir cevaplandırdı.

Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer doğal felaketlerle son derece üzücü günler geçirdiğimiz ülkemizde, personelimizin bu tarz risklere karşı eğitim almalarının önemli olduğunu belirterek belediye personelimiz çeşitli konularda eğitim almaya devam edeceklerini belirtti.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0