BAŞKAN TUTUK, KAHRAMANMARAŞLI DEPREMZEDELERLE İFTAR’DA BULUŞTU

HomeGündem

BAŞKAN TUTUK, KAHRAMANMARAŞLI DEPREMZEDELERLE İFTAR’DA BULUŞTU

Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, deprem afet bölgesine yaptığı ziyarette Hatay’ın ardından Kahramanmaraş’a geçti.

SERTİFİKALAR BAŞKAN TUTUK’TAN
BÜLBÜL: VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ…
‘YAYA GEÇİDİ KIRMIZI ÇİZGİMİZDİR’

Başkan Tutuk ve beraberindeki ekip, Kahramanmaraş’ın Türkoğlu İlçesi’nde bulunan Yalova Belediyesi ve Yalova Esnafları İkram Noktası’na ziyarette bulundu. Depremzedelere kapılarını açan ve her akşam burada ikramda bulunulması için katkıda bulunan Türkoğlu Mado İşletme Sahibi ve Mado Yöneticisi Osman Nergiz ve Yalova Karadenizliler Derneği Başkanı İbrahim Bayzan tarafından karşılanan Başkan Tutuk, burada açıklamalarda bulundu. İftar programına Hatay’ın Hassa İlçesi’nde koordinatör vali olarak görev yapan Yalova Valisi Muammer Erol da katıldı.

“Gönül Köprülerimiz Arasında Mesafe Yok”

Depremzedelere her akşam bu noktada 2 bin 500 kişilik iftar yemeği ikramında bulunulduğunu bildiren Başkan Tutuk, “Burada sizlerle beraber iftar yapmanın mutluluğunu yaşıyorum. Aramızda bin kilometre mesafe var. Ama gönül köprülerimiz arasında hiç mesafe yok. Bizler de 1999 depreminde bu acıyı sizler gibi yaşadık. Acınızı en iyi paylaşan ve anlayan biziz. Yalova Belediyesi ve esnaflarımızın katkılarıyla sadece Kahramanmaraş’ta değil tüm deprem bölgelerinde vatandaşlarımızın yanında olduk. Elimizden gelen tüm gayreti gösterdik. Sadece belediyemizle değil bizlere destek olan sivil toplum kuruluşlarımızla birlikte yardıma koştuk. Burada emeği olan Yalova’dan gelip sizlere destek olan tüm hemşerilerime, belediye çalışanlarımıza ve sivil toplum kuruluşunda görev alan arkadaşlarıma teşekkür eder, sizlerin bayramını en içten dileklerimle kutlarım” dedi

Depremzede Çocuklarla Yakından İlgilendi

Başkan Tutuk ve eşi Gökşen Tutuk, iftar yemeğine katılan vatandaşlarla da yakından ilgilendi. Kahramanmaraş’ta enkazdan çıkartılan 4 aylık Amine Nur isimli bebekle de yakından ilgilenen Tutuk çifti, burada çocuklara çeşitli hediyeler dağıttı.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0