MHP YALOVA TEŞKİLATI DUR DURAK BİLMİYOR

HomeGündemSiyaset

MHP YALOVA TEŞKİLATI DUR DURAK BİLMİYOR

MHP Yalova İl Başkanı Namık Öz'ün talimatlarıyla, İl Başkan Yardımcısı Mete Örnek, Armutlu İlçe Başkanı Ömer Ermutlu ve parti yöneticileri Armutlu’ya çıkarma yaptı.

VALİ EROL’DAN KAMYONCULAR KOOPERATİFİ’NE TEŞEKKÜR
ÇİFTLİKKÖY’DE ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLER İFTARDA BULUŞTU
VALİ KAYA GÖREVE BAŞLADI

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin yüksek katılımlı, ses getiren açık hava mitinglerinin yanı sıra, saha çalışmaları da yurt genelinde ve Yalova’da aralıksız devam ediyor.

Adım adım 2023, “Köyüm Benim”

MHP Yalova İl Başkanlığı, 5-6 Kasım tarihlerinde Genel Merkez yöneticilerinin de katılımlarıyla Yalova’da gerçekleştirilecek olan, Adım adım 2023, “Köyüm Benim” temalı köy sohbetleri programları öncesinde köy ziyaretlerine başladı.

Bu kapsamda Armutlu ilçesinin köylerini gezen, İl Başkan Yardımcısı Mete Örnek, Armutlu İlçe Başkanı Ömer Ermutlu, İl ve İlçe Yöneticileri ile köy temsilcilerinden oluşan heyet, köy muhtarlarını ve halkın yoğun olarak bulunduğu köy içinde ki kahvehaneleri ziyaret ederek, köylülerle bir araya geldiler. Gerçekleşen ziyaretlerde vatandaşların sorun ve talepleri tek tek dinlenerek, istişarelerde bulunuldu.

Armutlu’dan, Altınova’ya

Faaliyet programlarını günden güne daha da sıklaştıran MHP İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada ise, ziyaretlerin Armutlu’dan Altınova’ya kadar tüm köyleri kapsayarak hız kesmeden devam edeceği bildirildi.

 

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0