MHP’YE KATILIMLAR HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

HomeGündemSiyaset

MHP’YE KATILIMLAR HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

İYİ Parti Yalova İl Teşkilatı'ndan istifa ederek MHP saflarına katılanların sayısı artıyor.

BASIN BİRLİĞİNDEN GÜÇ GÖSTERİSİ
RİZELİLER DUR DURAK BİLMİYOR
ORAL, YENİ EĞİTİM YILINI KUTLADI

İyi Parti den MHP saflarına geçen 5 kişinin ardından, 4 kişi daha istifa ederek MHP’ye katılım sağladı. MHP’ye katılan Elif Soyöz, Kadir Özen, Murat Karagül ve Doğan Akçal’a rozetleri, parti il binasında düzenlenen törenle, İl Başkanı Namık Öz ile Merkez İlçe Başkanı Aydın Altun tarafından takıldı.

Konuyla ilgili açıklama yapan MHP İl Başkanı Namık Öz, “İP’ten istifa ederek MHP’ye katılanlar İP’te milliyetçilik söylemleri ile yola çıkıldığını ancak bunun içinin boş olduğu, parti içinde milliyetçilerin dışlandığı, parti yönetiminde milli konularda ve Türk milletinin değerlerine olan yaklaşımın yanında, terör örgütü ve ele başları ile olan ilişkileri ve bunlara olan hayranlıklarından rahatsız olduklarını ifade ederek istifa ettikleri belirten kadın kollarından Elif Soyöz ile Muhammed Kadir Özden, sanayi esnafından Murat Karagül ve Doğan Akçal MHP saflarına geçmiştir” şeklinde konuştu.

Yalova da üst üste gelen istifalar sonucu, İYİ Parti’nde istifa ederek MHP’ye katılan kişi sayısı son bir haftada 9’a ulaştı.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0