ESENKÖY MÜJDE!

HomeSpor

ESENKÖY MÜJDE!

Profesyonel düzeyde futbol sahası ve tesisleri ile Esenköy futbol sahası için çalışmalarda sona gelindi.

MUSTAFA BAYRAM, DÜNYA İKİNCİSİ OLDU
ÇİFTLİKKÖY’DE FİLENİN SULTANLARI İMZALARI ATTI
ÇETİNER’DEN YALOVASPOR YENİ YÖNETİMİNE TAM DESTEK

Esenköy Belediye Başkanı Mehmet Temel ve Ekibinin büyük uğraşlar sonucu beldede kazandırdığı Profesyonel düzeydeki suni çim ve tribün ile soyunma odalarının inşaatında sona yaklaşıldı.

Çim serme işlerinin başladığı statta incelemelerde bulunan Başkan Temel, Meclis Üyesi Erdem Küçük ve Esenköyspor Başkanı Süleyman Küçük inşaatı devam eden stat hakkında ustalarda bilgi aldı. 500 kişilik tribün ile çevre belde ve ilçelerde bulunmayan bir yapıya sahip olacak olan stadın çim serme işlerinin 1 hafta içinde sona ermesi bekleniyor. Esenköyspor’un geçtiğimiz sezonu şampiyon tamamlanarak Yalova Süper Amatör Ligine çıkması ile hem seyir zevki yüksek hem de futbolcuların son derece modern bir stat da futbol oynamaları sağlanacak.

Belediye Başkanı Mehmet Temel yaptığı açıklamada, Esenköy’ün geleceği olan gençlerine bu güzel tesisi yaparak onların daha sağlıklı spor yapmalarına olanak vermekten dolayı son derece mutlu olduklarını dile getirerek, ”Bu bir ekip işi, ben değil biz yaptık. Ekibim ile elimizi taşın altına koyarak böylesine güzel tesisi Esenköy’ümüze kazandırmış olmanın mutluluğunu yaşamaktayız. Esenköy’ümüz için birçok proje hazırladık hepsini bir bir hayata geçiriyoruz, bu ilk ve en değerli projemizdi. Ligler başlamadan stadımızı bitirmek temennisindeyiz. İnşallah burayı yetiştirip gençlerimizin kullanımına sunacağız.” şeklinde konuştu.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0